Ana sayfa » Aktüel » Atlas Ocean Voyages 2021 cruise programını tanıttı.Türk limanları da programda var.
Atlas Ocean Voyages 2021 crusie programını tanıttı.Türk limanları da program da var.

Atlas Ocean Voyages 2021 cruise programını tanıttı.Türk limanları da programda var.

Mystic Cruises’in Kuzey Amerika markası Atlas Ocean Voyages, 200 yolcu kapasiteli World Navigator isimli geminin Temmuz 2021 de başlayacak programını duyurdu.Programlarda Türkiye limanları da var.

Şirket, Akdeniz ve Karadeniz boyunca 7 ila 15 gece arasında değişen 10 program açıkladı. Açıklamaya göre World Navigator toplam 66 destinasyona uğrayacak.
Atlas Ocean Voyages Başkanı Alberto Aliberti, “World Navigator, 200’den az misafirler için her şey dahil, küçük gemimiz, 2021’de başladığında büyük maceralar sunacak dedi. “Konuklar Avrupa’nın en heyecan verici ve eşsiz sahil deneyimlerini seçebilecek ve deneyimlerini World Navigator’ın sosyal mekanlarında diğer gezginlerle paylaşmak için geri dönebilecekler. Olağanüstü ekibimizin her üyesi, farklı Lüks-maceracı konseptimizin özelliklerinden biri olan her konuğa ilgi çekici ve kişisel hizmet sunma görevini fazlasıyla yapacaktır.

World Navigator, 17 Temmuz 2021’de Malta, Valletta’dan Atina’ya hareket ederek yolculuğuna başlıyor. Özel 11 gecelik Yunan Adaları programı, küçük gemilere en uygun yerlerden bazılarına sahiptir. Açılış konukları Zakynthos, Olympia (Katakolon), Elafonisos, Chania, Sitia, Lindos (Rodos) ve Mikonos / Delos, Yunanistan’ı ve Noto (Syracuse), İtalya’yı ve Efes (Kuşadası), Türkiye ‘yi ziyaret edebilecek

Ayrıca takvimde iki Karadeniz güzergahı var. 28 Temmuz 2021 de Atina’dan (Pire) başlayan 7 gecelik yolculuk Çanakkale ve Istanbul boğazlarını geçerek Efes’e (Kuşadası) uğrayacak; Nessebar, Bulgaristan; ve Bükreş (Köstence), Romanya ve Odessa sonraki limanlar. Yolculuk, plajları ve 19. yüzyıl mimarisi ile tanınan Ukrayna’nın Odessa kentinde üst üste iki gece ile sona eriyor. Bununla birlikte, yolcular, isteğe bağlı olarak Çernobil Bölgesi’ne iki günlük kara turu gibi maceralara da girebilecekler.

4 Ağustos’tan itibaren dokuz gece süren bir başka program da,bölgenin daha derinlemesine araştırılması için Karadeniz’i dolaşıyor; Rusya’nın Novorossiysk kenti, Batum, Gürcistan; Sinop ve Amasra,Soçi Rusya ve İstanbul diğer destinasyonlar.

Diğer Cruise Haberleri

Ultra Class cruise gemisi Kuşadası’na geliyor.

MSC Cruises geri dönüyor !

Benzer Haberler