Ana sayfa » Oteller » DoubleTree by Hilton Adana Kapılarını Açtı
doubletree by hilton adana

DoubleTree by Hilton Adana Kapılarını Açtı

Adana’da konaklama sektörüne bambaşka bir soluk getirmeyi hedefleyen otel, aynı zamanda şehirdeki ilk DoubleTree by Hilton olacak.
Adana’nın kalbinde, tarihi tren istasyonunun yakınında bulunan DoubleTree by Hilton Adana, iş ve eğlence merkezlerine, kentin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır. Hilton, ilk kez Adana’ya , pazar lideri 17 markasından biri olan DoubleTree by Hilton ile giriyor .
DoubleTree by Hilton Adana Otel Genel Müdürü Cemal Hoşgül, “DoubleTree by Hilton’un misafirperverliğini Adana’nın hareketli iş, eğlence ve alışveriş bölgesi Ziyapaşa ‘ya getirmekten çok mutluyuz. Konuklar sembolümümüz olan sıcak DoubleTree kurabiyemiz, örnek tesis ve hizmetimizle karşılanacak. ”

DoubleTree by Hilton Adana, konuklarını zarif bir dekorasyona sahip iki süit dahil olmak üzere toplam 100 oda ile ağırlayacak. Konuklarının konforu için her ayrıntıyı göz önünde bulunduran DoubleTree by Hilton Adana, Hilton için özel olarak üretilen konforlu yataklar, ergonomik çalışma alanı ve ücretsiz Wi-Fi ile unutulmaz bir deneyim sunarken, corner deluxe ve süit odalarda spa küveti de bulunmaktadır.

Otel, kaliteli hizmet anlayışıyla çalışan üç yiyecek ve içecek noktası sunuyor. Big Chefs , gün boyunca konuklara Türk ve dünya mutfaklarından yemekler servis ediyor. Konukların özel lezzetleri deneyimleyebilecekleri Tree Lobby & Lounge Bar ve yaratıcı kokteylleriyle Lush Up Lounge Bar & Cafe da seçenekler arasında.

DoubleTree by Hilton Adana, hem iş toplantıları hem de düğünler gibi özel etkinlikler için mükemmel bir seçim olan en son teknolojiyle donatılmış toplam 648 metrekarelik iki Toplantı Salonuna sahip. Ayrıca, kapalı yetişkin havuzu ve çocuk havuzu bulunan modern bir sağlık kulübü, Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj odaları içeren SPA tesisleri de konukların hizmetindedir.

Adana’nın kalbinde, tarihi tren istasyonunun yakınında bulunan DoubleTree by Hilton Adana, iş ve eğlence merkezlerine, kentin tarihi ve turistik yerlerine kolay erişim imkanı sunmaktadır. Ayrıca, Adana Uluslararası Havaalanı sadece sekiz dakika uzaklıktadır.

Benzer Haberler