Ana sayfa » Avrupa » Yeni İtalyan Havayolu ITA’nın internet sitesi açıldı
Yeni İtalyan Havayolu ITA'nın internet sitesi açıldı

Yeni İtalyan Havayolu ITA’nın internet sitesi açıldı

Alitalia’nın yerine kurulan yeni İtalyan havayolu ITA’nın geçici internet sitesi açıldı ve bilet satışına başladı.


15 Ekim’de uçuşlara başlayacak olan havayolunun logosu İtalyan bayrağındaki gibi yeşil, beyaz ve kırmızı renklerden oluşuyor. ITA başlangıçta 7’si geniş gövdeli ve 45’i dar gövdeli olmak üzere 52 uçaklık bir filo işletecek. 2022’de filonun 78 uçağa çıkması planlanıyor.


Havayolunun internet sitesinde (www.itaspa.com) verilen bilgiye göre ITA’nın uçuşlarının büyük kısmı Roma Fiumicino ve Milano Linate havalimanına odaklanacak. Havayolu ilk etapta 45 rotada hizmet verecek.


Havayolunun uluslararası rotasında başlangıçta Cezayir, Amsterdam, Atina, Barselona, ​​Belgrad, Brüksel, Kahire, Düsseldorf, Frankfurt, Cenevre, Londra Heathrow, Lüksemburg, Madrid, Malaga, Malta, Marsilya, Münih, Nice, Paris Charles de Gaulle, Paris Orly, Sofya, Stuttgart, Tiran, Tel Aviv, Tunus, Valensiya, Zürih, Boston, Buenos Aires, Sao Paulo, Tokyo Haneda, Washington, New York, Los Angeles, Miami rotaları yer alacak.

Kapanmaya hazırlanan İtalyanların 75 yıllık milli hava yolu Alitalia geçtiğimiz günlerde 15 Ekim ve sonrası için bilet satışını durdurduğunu duyurmuştu.

Benzer Haberler